leegReorganisatie en aanbesteding openbare verlichting

 

Infra-flow heeft voor een kleine gemeente het aanbestedingstraject verzorgt voor het onderhoud van de openbare verlichting. Het beheer en onderhoud van de openbare verlichting was in zijn geheel uitbesteed aan een dochterbedrijf van het energiebedrijf. Omdat deze situatie niet meer wenselijk was heeft Infra-flow de opdracht gekregen om het gehele areaal bestaande uit ca. 2200 lichtmasten en ca. 30 aansturingskasten opnieuw aan te besteden. 

 

Lees meer...

 

 

 

leegGroot onderhoud woonbuurt

 

Infra-flow stuurt voor een gemeente een onderhoud- en reconstructieproject aan van een woonbuurt in een kleine plattelandskern. Het project bestaat uit:

-          Het ophogen en vernieuwen van bestaande bestratingen;

-          Het vervangen van de riolering;

-          Het vervangen van de beschoeiingen;

-          Het vervangen van een rioolgemaal;

Lees meer....

 

 


leeg

 

Onderhoudscontract openbaar groen


Voor de een kleine gemeente in het westen van het land, heeft Infra-flow de begeleiding op zich genomen voor een nieuw onderhoudscontract voor het openbaar groen.  Het onderhoudscontract is opgesteld volgens de beeldkwaliteitscatalogus van de  CROW ,waarbij de beeldkwaliteit zich op een bepaald niveau behoort te vinden. 

 

Lees meer...

 

 

 

 

Opstellen meerjarig contract asfaltonderhoud

 

Voor een kleine gemeente met een zettingsgevoelige bodem heeft Infra-flow het asfaltonderhoud opnieuw georganiseerd. Het asfaltonderhoud bestaat uit allerlei kleinschalige werkzaamheden (...)Op initiatief van Infra-flow heeft de gemeente gekozen voor een RAW open posten bestek voor asfalt werkzaamheden volgens de systematiek van de CROW. Hierbij worden de werkelijk aangebrachte hoeveelheden verrekend. 


Lees meer...

 

 

 

 

 

leeg

 

Herinrichting centrum Bergambacht


Het centrum van het kleine Zuid-Hollandse dorp Bergambacht wemelt van de activiteiten. Het winkelcentrum heeft zelfs een regionaal karakter. Rondom de het oude raadhuis en de dorpskern, is in de loop van de tijd echter het historische karakter van de oude dorpskern verloren gegaan. Daarom heeft de gemeente gekozen om het historische beeld van de oude dorpskern weer te herstellen. 


Lees meer...


 

 

 

leeg

 

Meerjarenbegroting kunstwerken


Infra-flow heeft voor een kleine gemeente het opstellen van een meerjarenbegroting voor het onderhoud van de kunstwerken ter hand genomen. De werkzaamheden welke Infra-flow hiervoor verricht heeft zijn (...)Op dit moment wordt er onder coördinatie van Infra-flow een contract opgesteld voor het kleinschalig onderhoud.

 

Lees meer...

 

 

 

 

 

 

Reconstructie en riolering dorpstraat Berkenwoude


In het kader van de het herstraten van de historische dorpskern in Berkenwoude heeft Infra-flow naast de coördinatie van werkzaamheden ook een geheel nieuwe rioolontwerp toegevoegd aan het bestek. Tijdens een eerste inventarisatie van de rioolaansluitingen is gebleken dat de riolering zich veelal in achtertuinen en onder opstallen bevond. 

 

Lees meer...

 

 

 

 

Directievoering Nieuwe Vaart – Krimpen aan de IJssel


Op dit moment worden er binnentuinen tussen de flats aan de Middenwetering in Krimpen aan den IJssel opnieuw ingericht.  Door de bouw van nieuwe appartementen tussen de flatgebouwen in, wordt het hele terrein ertussen opnieuw ingericht. Dit geschiedt aan de hand van een ontwerp van landschapsarchitect René Lagendijk. 

 

Lees meer...